ImporteraBil.com
Sök bland tusentals bilar till salu med dagsaktuell detaljerad importkalkyl
 
 
 
 

Bilimport

Bilimport idag är mycket vanlig, främst så importeras det mest från Tyskland men import av USA bilar är också vanlig. Skall man då köpa bil i Tyskland eller USA. Varifrån är det billigast att importera. Vilka kostnader uppstår vid bilimport. Denna webbplats är gjord för dig som vill ha svar på dessa frågor. Sökfunktionerna på denna webbplats med tillhörande detaljerade importkalkyler gör det möjligt för var och en att söka på just den bil de är intresserade av att importera. Du kan söka på miljoner bilar i USA och Tyskland och jämföra varifrån det är billigast att importera din bil. Vissa bilmodeller importerar man med fördel från Tyskland och andra är billigare att importera från USA men detta varierar med tiden. Att säga att bilimport av en viss bilmodell bäst och billigast importeras från ett visst land är inte korrekt då priser och kostnader ändras hela tiden. Valutor går upp och ned och avgifter läggs till eller tas bort, lokala bilmarknader förändras från år till år pga att skatter och lagstiftningar förändras. Din personliga situation spelar också en stor roll. Importkalkylerna tar inte hänsyn till dina personliga kostnader du har i samband med bilimport då dessa är mycket individuella. Vissa åker till USA på semester och tar någon dag eller två och köper en bil, medan andra tar någon dags ledighet och åker ned till Tyskland och köper en bil och kör hem. Allas situation är olika.

Skall man då köpa bil i Tyskland eller köpa bil i USA eller kanske i Sverige

På denna webbplats kan du söka på den bilmodell du är intresserad av att köpa, om du inkluderar både USA bilar och Tyskland bilar så får du snabbt en uppfattning om varifrån det är billigast att importera din bil. Om du tex får 300 träffar sorterade på lägsta importerad kostnad och de första 100 bilarna är från Tyskland så kan man om inte dina personliga omständigheter säger annat, säga att just för tillfället så är det billigast att importera denna bilmodell från Tyskland. Notera dock att det fortfarande kan vara billigare att köpa bilen i Sverige, kolla vad motsvarande bil kostar att köpa i Sverige innan du tar några beslut.

Vad kostar det då att importera en bil från USA eller från Tyskland

Importkalkylerna uppdateras dagligen och är baserad på miljontals bilar till salu på bilmarknaderna i USA och Tyskland. Kostnader och priser förändras hela tiden och kan variera mellan bilmodeller och vi kan naturligtvis inte garantera att just din bil kan importeras med de kostnader som anges i importkalkylen. Importkalkylerna är inte en offert utan endast en uppskattning av kostnader för din vägledning. Importerabil.com är en oberoende informationstjänst och vi varken säljer eller förmedlar bilar och inte heller har vi någon koppling till någon importör eller fraktbolag och kan därför inte direkt assistera dig med din bilimport.

Läs mera om bilimport från USA och bilimport från Tyskland.

USA Bilar Tyskland Bilar Veteranbilar Bilimport Importkalkylator Importhjälp Annonsera
Länkar Kontakta Om ImporteraBil.com Sekretesspolicy About ImporteraBil.com Privacy Policy